2013. jún. 13.

Minden egyben.. Suli utolsó hete, park a host családdal, buli, cluster meeting (04.15-04.21.)

Sziasztok!

Gondolom örültök, ismét itt :)... Nem kezdek bele a magyarázkodásba, felesleges lenne... Próbálom összeszedni magam, mert jönnek a nyaralások, és soha az életben nem fogom utolérni magam.. Szóval biztassatok, hogy vannak még olvasóim, és ne adjam fel :)!
Suli: a második kurzus ismét elröppent, 5 hét... megint csak azt tudom írni, hogy hihetetlen.. valami haszna csak volt, de mint írtam, sokkal többet vártam tőle.. na mindegy, majd szeptemberben mikor kezdem a spanyolt... Lehet jobban fogok beszélni spanyolul, mint angolul :D, na jó, csak viccelek.. Szerdán volt az utolsó óra, az első rész befejezésének köszönhetően, mikor dínom-dánom volt, most ismét megismételtük, csak az indiai csoporttársunkra rákötöttük, hogy nem szeretnénk, ha lángoló fejjel kellene hazajönnünk :).. Nem voltam túl kreatív, az idő hiányának köszönhetően, ismét egy gyors tejespitét dobtam össze :), de nagyon finom lett :). No meg rajtam kívül, még kb. 2 ember készített valamit, a többiek egyszerűbbnek látták, ha a  bevásárlóközpontban vesznek valamit :). Befejezésként nem történt semmi, ettünk, beszélgettünk, majd elbúcsúztunk.. Azért fura suli nélkül.. Ez a napom nagyon jó volt, mert suli előtt megvettem a repülőjegyemet, a két hét nyaralásomhoz.. Ugye említettem, hogy úgy volt, jön barátnőm, de végül nem jött össze.. :( Egyedül nem akartam utazgatni, gondoltam, hogy hazamegyek a szabadságom alatt, mert elég valószínű, hogy hosszabbítani fogok :).. De közben úgy voltam vele, ha már itt vagyok, akkor kihasználom, és utazok, otthon leszek még eleget :), persze mindezek mellett nagyon hiányzik a családom, a barátaim... na és hát lett itt nekem egy dominikai közeli ismerősöm ;) :), és kipattant a fejecskémből, hogy mi lenne ha...??!! Felvázoltam az ötletet L-nek, és természetesen igent mondott, ami azt jelenti, hogy július 5-20-ig a DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG turistája leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) El sem hiszem, a képeket nézegetem, és áhh... Álmomban nem gondoltam volna :), hogy egyszer eljutok oda, nagyon-nagyon várom!!!! :) Suli után beugrottam L-hez nagy vigyorral az arcomon, és beszéltük, hogy mennyire várjuk :), boldogság van :)!
Park: szombaton a család elhívott magukkal, hogy van-e kedvem parkba menni. Mivel L-el nem beszéltünk meg konkrét időpontot, hogy mikor találkozunk a nap folyamán, így örömmel a családdal tartottam.. Kayla is itt volt ezen a hétvégén, és jött velünk a kis barátnője is. Jól éreztük magunkat, az idő is jó volt, a lányok hülyéskedtek, vattacukrot ettek, aminek áldozatául estem, mert akkora volt, hogy nem tudták megenni, és folyamatosan engem tömtek vele.. előttem pedig csak a számok lebegtek, hogy mennyi kalória lehet benne :D... szerintem az egész éves cukorbevitelem megtörtént, fúú, vattacukorra gondolni sem tudok mostanában :). Sok állatot is láttunk, ami nekik nagy dolog volt, mint pl. kecske, tehén, csirke stb.. én annyira nem tudtam rácsodálkozni, kis falusi leányként.. :D :D John megpróbálkozott a tehénfejéssel is, hát nagyon vicces volt :D.. Na meg mikor megetette a lovat, és egyszer csak felordított, mert megharapta.. én pedig azt hittem, hogy hülyéskedik, és Kaylat akarta megijeszteni, és úgy nevettem, hogy alig kaptam levegőt, mire kiderült, hogy tényleg megharapta a ló :D :D.. na jó, nem vészesen, de azért meglátszódott.. We had fun :)!
Party: a suliban megbeszéltük Gabyval, hogy jó lenne egy csajos bulit csapni, Katjat  (német) és a francia osztálytársunkat is beavattuk, meg mondtuk Katjanak, hogy szóljon Francynak is.. (ő is német, az első kurzusból..) Mindenkinek tetszett az ötlet. Szombaton mentek az smsezések, Katja is valahol máshol volt, írta, hogy beszéljem meg Gabyval, hogy hova akarunk menni, majd jelentkezik.. Mivel Gaby sem volt még sehol a Punta Canan kívül, így rajtam állt a döntés, hogy tervezzem meg az estét.. Mivel nekem a Whiskey River nagyon bejött, így arra szavaztam.. Majd Katjáról semmi hír, így Gaby mondta, hogy mi lenne, ha elhívná az ismrősét Camilot, én meg hívjam el L-t, így a girls party-nak lőttek. L. örült neki, hogy meginvitáltam :). Este felvettük Gabyékat, rájuk kötöttem, hogy tilos spanyolul beszélni :)!! Hát ez nem nagyon jött össze :S :S.. Bementünk Charlottba, kicsit feszült voltam, mert összevissza bolyongtunk, mire nagy nehezen le tudtunk parkolni, de sikerült.. Majd irány a Whiskey.. Hát Gabyéknak annyira nem nyerte meg a tetszését a hely szerintem, én hatalmasat buliztam, nagyon jó zenék voltak :).. Hogy az ő kívánságuk is teljesüljön, meg akartak nézni egy latin bárt.. Hm... ismét a kis csípőtekergetős zenék.. én addigra már hulla voltam, kitáncoltam magam, és nem igazán sok értelmét láttam, hogy 1-kor átmenjünk egy másik helyre, mivel 2-kor zár minden, de ám legyen.. Biztos kis boszorkány vagyok, de mikor odaértünk, (nem volt messze a Whisky Rivertő) Camilo volt elől, de nem engedték be, mert nem olyan cipő volt rajta.. Gonosz vagyok, de kicsit örültem, tényleg nem volt kedvem hozzá, Gaby viszont elég szomorú volt miatta, és engem fűzött, hogy menjünk be ketten... Elég érdekesen jött volna ki.. hát majd máskor talán.. 
Cluster: vasárnap cluster meeting volt, a helyszín: Charlotte reptér, nézzük a fel- és leszálló gépeket, piknikezünk.. :D : D Ohhh, jeee... :) 6-ra volt megbeszélve a meeting, én mindig korábban érkezem.. Már a reptér közelében voltam, de egy út le volt zárva, amerre mennem kellett volna.. Fantasztikus, nem tudtam, hogy jó helyen vagyok-e.. vártam kicsit, majd úgy döntöttem, hogy szerintem eltévedtem :D.. Elindultam, mentem egy darabig, majd jobbnak láttam, ha visszafordulok, amit nagyon helyesen tettem, mert visszamentem az első helyszínre, és mikor elküldtem az smst Paignek, hogy elvesztem, akkorra pont megláttam.. :) Szóval jó helyen várakoztam, ismét egy hatalmas vállveregetés :).. Dana eltévedt, telefonon értekezett LC-vel, majd megtaláltuk, és kocsival követett minket.. Hát ez ugyanígy volt Paulina esetében is, ami kicsit hosszasra sikeredett, de meglett :D.. Szóval 6 helyett, kb. 1/4 8-ra összeverődött a csapat, mire  éppen kezdett hűvös lenni, piknikezésnek nem éppen a legmegfelelőbb idő volt. Ettünk-ittunk, beszélgettünk, majd Danáék szenvedtek a fénykép készítéssel.. A terv, hogy amikor felszáll egy gép, akkor Dana kinyújtja a kezét, és úgy tűnik, mintha tartaná a repülőt... nem tudom el tudjátok-e képzelni, nem tudom normálisabban leírni :D :D.. a lényeg, hogy marhára nem sikerült nekik, jókat röhögtünk rajtuk.. 1/2 9-ig lehettünk együtt, mindenki fázott, így jobbnak láttuk, ha megyünk.. :)
A következő hetemről nem azért nem írok, mert haladni akarok, és lusta vagyok, de nem történt semmi extra, ami bejegyzést igényelne. :) A hétvégét pihenésnek szenteltük L-el, filmeztünk, relax volt mindkét nap :).. 

 DOMINIKA!!!!!!!!! I CAN'T WAIT!

 Done! :)

 Vattacukor és mi :)

 Tehénfejés :P

Itt még nem harapta meg.. :D

 Csííííííííízzzzzzzzz!! :)

The group

6 megjegyzés:

  1. Szia Dóra!

    Írjál csak nyugodtan, nagyon várjuk a bejegyzéseket!
    Érezd magad nagyon jól a nyaralásodon! Majd kérünk sok-sok képet a csodás Karib-tengerről. ;) :)

    Üdvözlettel:

    Alexa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Alexa :)!! Ha már csak Te fogod látogatni a blogomat, akkor is írni fogok, mert lelkes olvasóm vagy :D :D ;)!!
      Csinálok majd sok képet, próbálok akkor majd többet feltenni :), igazából még én sem fogtam fel, hogy 3 hét múlva ott leszek :), remélem csúcsszuper lesz :)!

      Törlés
  2. Van itt még olvasó azért...:)
    Én csak egyedül azon csodálkozom, hogy hogy tudod fejben tartani mindazt, mi történt két hónapja :D Nekem néha az is nehezemre esik, hogy a múlthétre visszaemlékezzek...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A memóriámmal nem volt gond, pedig már ígysem a régi :D :D, mi lenne akkor, ha az lenne :D??!!! Fél éveket kellene várnotok :D ;)! Igyekszem, igyekszem, a következő bejegyzés már szerkesztés alatt van! Örülök, hogy olvastok még, a "lustaságom" ellenére is!! ;)
      Many hugs :)

      Törlés
  3. Szia!
    Én is lelkes olvasód vagyok, várom a következő bejegyzést nagyon :) Én csak kacérkodom az au pairséggel... de nagyon jó Téged olvasni!
    Ja és én örülnék neki ha kicsit többet is megtudhatnánk a titokzatos L-ről :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Bővültem egy bejegyzéssel :), jó olvasást! Örülök, hogy tetszik a blogom :), és olvasol :)!
      Ne kacérkodj az au pairkedéssel, vágj bele!! :) Ha van kérdésed, írj nyugodtan!
      Mit szeretnétek tudni L-ről? :) :) Annyira nem vagyok már titokzatos szerintem ;)!

      Törlés